HVA ER BIBLIOTEKMAGASIN?

Mobile bibliotekmagasin krever betydelig mindre plass enn vanlig hylleoppbevaring. Ettersom hyllene er montert på skinner, kreves det bare én midtgang som flyttes til den hylleseksjonen man ønsker tilgang

Spar plass

Med mobile bibliotekmagasin spares plass som kan brukes til andre ting.

Sikkerhet

Med et automatisk sikkerhetssystem som registrerer om noen befinner seg i midtgangen og stopper hyllenes bevegelse, kan man føle seg trygg og sikker som bruker.

Lett å bruke

Bibliotekmagasin flyttes lekende lett – enten med et håndhjul eller elektronisk via et digitalt kontrollpanel.

Adgangskontroll

For å skape ulike sikkerhetsnivåer kan adgangen styres for både ganger, hyller og enkeltpersoner.

GOD AKUSTIKK

Et hyggelig arbeidsmiljø reduserer stress og øker produktiviteten. Med lydisolerende materialer beholdes roen og konsentrasjonen uten forstyrrelser.

HØY KVALITET – TIDLØS OG FUNKSJONELL DESIGN

Bruynzeels bibliotekmagasin kan leveres i en rekke forskjellige materialer. Frontene kan leveres i stål, tre og glass i en rekke ulike farger eller hvorfor ikke ha bibliotekets navn eller et inspirerende bilde på oppbevaringssystemet og skape et vakkert blikkfang?

UTSTYR

Mobile bibliotekmagasin kan utstyres med det tilbehøret som trengs. Hylleplanene kan for eksempel utstyres med visningshyller eller uttrekkbare hyller eller kombineres med skuffer for medielagring e.l. Med Bruynzeels originaltilbehør, som f.eks. bokstøtter, kan du få en skreddersydd løsning som er tilpasset individuelle behov. Fortell oss hva du trenger, så hjelper vi deg med å realisere drømmene og skape et optimalt oppbevaringssystem..

LED-belysning

Energisparing er enkelt med LED-belysning. Bruk opptil 98% mindre energi med LED-belysning.

Nattmodus

Mobile bibliotekmagasin kan settes i nattmodus når de står i en bestemt posisjon for å la luften sirkulere. Dette er ideelt for eldre boksamlinger, som får lengre holdbarhet takket være god ventilering.

Montering og service

Bibliotekmagasin fra Bruynzeel er en god investering. De kan lett integreres i eksisterende og nye bygninger. Du kan begynne i det små og deretter utvide, avhengig av hva slags behov du har.

Akkurat som en bil trenger systemet ditt service for å få lengst mulig levetid. Spesialistene våre utfører profesjonell service, og vi tilbyr flere forskjellige servicekontrakter som gir deg ro i sjelen.

NÅR BØR MAN VELGE MOBILE BIBLIOTEKMAGASIN?

Uansett om hyllene skal plasseres i et offentlig bibliotek eller brukes bak kulissene i et magasin, får du den samme unike effekten – bibliotekmagasin sparer plass!

Ved Universitetet i Roskilde i Danmark, fant vi en løsning som utnyttet hver eneste dyrebare kvadratmeter. Takket være et bibliotekmagasin kunne rommet brukes både som bibliotek og som møterom, avhengig av hva man hadde bruk for. Klikk her for å vite mer om dette prosjektet.

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?