BÆREKRAFTIGHET HOS BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS

Filosofien vår

Den største globale utfordringen i dag er sannsynligvis å holde jorden i god form for fremtidige generasjoner. Plass er en knapp ressurs på grunn av den stadig voksende befolkning og ressursene som trengs for å støtte denne veksten, som igjen forårsaker kritiske nivåer av giftig forurensning over hele verden. Dette fører oss til spørsmålet: Hvordan kan plassbesparende lagringsløsninger bidra til å redusere denne effekten og skape en renere planet og en bærekraftig fremtid?

Hos Bruynzeel bryr vi oss om fremtiden. Vi ønsker å bidra til en bedre verden med en voksende befolkning der det er et økt behov for effektiv bruk av overflaten og naturressursene. Vi tror at smart lagring gjør en forskjell, både for å bevare fortiden så vel som for å forbedre fremtiden.

Bevaring handler ikke bare om å lagre gjenstander eller dokumenter, det handler om å beskytte kunnskapen og informasjonen som er forseglet i disse skattene. Kunnskap som kan låses opp for å forbedre fremtiden. Å låse opp informasjon er bare verdifullt hvis vi kan lære av den, og bruke den til å forbedre beslutningene våre som påvirker hverdagen vår.

I vår produksjonsprosess jobber vi aktivt med vannforbruk og bruk av bærekraftige materialer, ved bruk av ikke-oljet stål. Dette sparer ikke bare en enorm mengde vann, men forhindrer også giftige kjemikalier som ellers er nødvendig for å rengjøre stålet.

Vi streber etter å gjøre de riktige tingene for planeten vår og folket vårt, og å ha en positiv innvirkning på våre ansatte, deres familier og nærmiljøet. Ved å bruke bærekraftige designprinsipper, senker vi ikke bare vårt eget miljøavtrykk, men vi hjelper også våre kunder! En bedre fremtid ved å bruke løsningene våre.

BÆREKRAFTIGHET HOS BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS

I flere tiår har vi jobbet for å minimere virkningen selskapet vårt og produktene våre har på miljøet. Denne innsatsen skjer kontinuerlig, og vi ønsker å holde dere oppdatert om hva vi gjør.

GRØNT PUNKT NORGE

Vi er medlemmer i Grønt Punkt Norge.

Alle bedrifter som sender varer ut på markedet skal ta ansvar for emballasjen når den har blitt til avfall.
Bidraget bedrifter betaler inn brukes i sin helhet til å motivere, samle inn og gjenvinne emballasjen. Grønt Punkt Norge tar ansvar i hele landet og der emballasjen blir avfall.

HELSE OG SIKKERHET

Bruynzeel Storage Systems er et selskap som bryr seg. I tillegg til å drive virksomhet i henhold til lokal helse- og sikkerhetslovgivning, mener vi at vi bare kan fortsette med å bygge opp en solid og vellykket organisasjon når de ansatte kan arbeide trygt og føle seg trygge. Helse og sikkerhet hos Bruynzeel Storage Systems handler derfor ikke bare om å arbeide aktivt med å fjerne fysiske farer, men også om å skape vilkår som stimulerer til god ledelse, høyt engasjement og glede i Bruynzeel-samfunnet og medlemmene av familien vår.

LEVERE HØYESTE KVALITET

Hos Bruynzeel setter vi standarden når det gjelder å levere produkter av høyeste kvalitet. Produktene våre oppfyller og overgår de ledende internasjonale kvalitetsstandardene, noe som er dokumentert gjennom våre mange sertifiseringer fra uavhengige eksperter på området.

PERSONALSTØTTE OG -BEVARING

Det er viktig for oss å tiltrekke oss, utvikle og beholde høyt kvalifisert personell. For å oppnå dette tilbyr vi de ansatte å delta på gratis på kurs og opplæringsprogrammer. Gjennom denne tilnærmingen håper Bruynzeel å kunne stimulere til kontinuerlig jobbutvikling og personlig utvikling og dermed øke verdien av «et liv hos og etter Bruynzeel».

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?