I løpet av denne tiden er hygienisk lagring ekstra viktig. Nye pandemier har endret arbeidsmetoder i mange bransjer, og stiller forskjellige krav til lagringskvalitet og sikkerhet. Lagring på en mest mulig hygienisk måte er ekstra viktig. Ved å velge vårt antimikrobielle pulverlakk for lagringssystemet ditt, velger du ekstra beskyttelse mot bakterier.

Kontroll av mikroorganismer

Den avanserte pulverlakkeringsteknologien er utviklet for å kontrollere mikroorganismer. Grunnlaget for våre antimikrobielle pulverlakk er sølvioner. Sølv er et naturlig antibakterielt middel som har blitt brukt til å drepe bakterier i århundrer. Sølvioner hemmer celledeling i bakterier, og reduserer dermed risikoen for overføring, fra rengjøring til rengjøring. I tillegg er sølvioner veldig miljøvennlige og helt ufarlige for mennesker.

Sølvionene tilsettes overflaten i produksjonsfasen. På grunn av den aktive konsentrasjonen av sølvioner er de fordelt jevnt og dekker hele overflaten av produktet. Dette betyr at prevalensen av bakterier, alger, mugg og sopp blir hemmet med 99,9%.*

Langtidsvirkninger

langtidsvirkningerDen antimikrobielle effekten av pulverlakken avtar ikke, men vil forbli aktiv hele lagringssystemets levetid. Imidlertid erstatter ikke mikrobielt pulverbelegg vanlig rengjøring. På en skitten overflate mister det antibakterielle lakken effekten, og det trengs fortsatt gode rengjøringsrutiner.

Kvalitet

Med valget av antimikrobielt pulverlakk er kvalitet garantert. Det antimikrobielle pulverlakket er i samsvar med JIS Z 2801: 2000 og ISO 22196: 2007. Dette sikrer deg den aller beste hygieniske lagringen.

Colour-chart-Bruynzeel-Storage-Systems

Reflekter identiteten din

Sølvionene i det antimikrobielle pulverlakken er usynlige for det blotte øye. Eventuell ønsket RAL- farge er mulig å bruke ved å blande sølvionene med pigmenter. Dette lar deg velge fargen som passer ditt interiør eller bedriftens identitet.

* Antibakteriell belegg påvirker bare bakterier på overflaten av det belagte lagringssystemet og ikke mikroorganismer i luften eller på materialet som blir lagret.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?